Bildbank

Välkommen till Konstsmides bildbank. Se nedan för information om hur du får tillgång till bildbanken samt våra vilkor och vår hantering av dina personuppgifter. 

Konstsmide Image Bank

Ny användare

Registrera du dig här för att ansöka om en inloggning. Ansökningarna granskas av Konstsmide, det kan därför ta upp till två dygn innan du får ditt svar.

Villkor

I vårt bildarkiv - Konstsmide Image Bank - finns bilder på samtliga våra produkter. Accepterar du våra villkor för användning är det fritt att ladda ned dem för att användas som säljstöd. Bilderna får endast användas av Konstsmides återförsäljare som säljstöd för Konstsmides produkter. Du som användare har ansvar för att bilderna inte sprids eller hamnar i orätta händer samt att hanteringen inte missköts. Läs noggrant igenom våra villkor gällande sociala medier och publicering innan du väljer att återpublicera bilderna någonstans. Uppfyller användaren inte villkoren har Konstsmide rätt att dra in rättigheterna. Bilderna får inte användas så att de på något sätt kan skada Konstsmide eller Konstsmides varumärke. Ditt konto är personligt och får inte användas av någon annan. Om en annan person i din organisation vill ha tillgång till bildbanken måste de själva ansöka om ett konto.

Har du några frågor om filformat, tillgängliga bilder, din ansökan eller liknande är du varmt välkommen att kontakta reklam@konstsmide.se.

Personuppgifter 

Genom att logga in på Konstsmide Imagebank så ger du samtycke att vi sparar uppgifter om dig som användare, utan dessa uppgifter kan vi ej lägga upp dig som användare. De personuppgifter vi behandlar är de som du själv väljer att lämna till oss, till exempel om du kontaktar oss via formuläret på hemsidan eller skickar e-post till oss. Dessa uppgifter kommer vi använda för att på bästa sätt kunna hantera och svara på din förfrågan. Om du anmäler dig till nyhetsbrevet kommer uppgifterna även att användas i samband med hanteringen av utskick samt i marknadsföringssyften.

Personuppgifterna kan komma att lämnas ut till våra samarbetspartners på det sätt och i den omfattning som krävs för att kunna uppfylla våra åtaganden gentemot dig i form av till exempel utskick av nyhetsbrev. Som registrerad har du rätt att få information om vilka uppgifter vi har sparade om dig samt få eventuellt felaktiga uppgifter rättade eller begära att bli raderad. Personuppgiftsansvarig är Gnosjö Konstsmide AB. För frågor angående hanteringen av personuppgifterna eller en begäran enligt stycket ovan ber vi dig kontakta info@konstsmide.se.

Utomhusslingor

Se alla

Choose country or region: